skip to Main Content
CC CREAM ACTIE

CC CREAM ACTIE

CC staat voor Color Correcting. Een CC cream camoufleert, hydrateert, beschermt en corrigeert de teint. Payot heeft twee geweldige CC creams: Uni Skin CC cream en Crème No. 2 CC cream. De CC creams zijn nu extra scherp geprijsd: € 29,50 per stuk!

Uni Skin CC cream camoufleert onvolmaaktheden van de teint (vlekken, vale teint, onregelmatigheden, rode plekjes). De CC cream bevat dimethicone dat de huidbarrière herstelt en ervoor zorgt dat vocht minder goed kan ontsnappen aan de huid. De ingekapselde pigmenten bieden de huid een gekleurde correctie en camoufleren onvolmaaktheden van de teint. Deze pigmenten komen vrij bij contact met de huid, voor een optimale aanpassing aan elke teint. De CC cream bevat een hoge bescherming tegen de zon met SPF 30 en is verrijkt met extra UVA filters.

Crème No. 2 CC cream is een getinte formule zonder parfum die roodheid camoufleert. De CC cream bevat centella asiatica extract dat celgroei en wondgenezing versnelt. Het toegevoegde hyaluronzuur versterkt de huidbarrière, waardoor de huid zachter, gladder en voller aanvoelt en er jonger uitziet. De CC cream bevat geconcentreerde ingekapselde pigmenten die vrijkomen bij contact met de huid voor een optimale aanpassing aan elke teint. Deze CC crème is ideaal voor de gevoelige huid en de huid met rosacea, couperose, pigmentvlekken en/of andere huidbeschadigingen. De SPF 50+ beschermt de huid tegen UV-stralen.

De kleine lettertjes: geldig t/m 15 april en zolang de voorraad strekt.

Back To Top