skip to Main Content
DUO REINIGINGSSET

DUO REINIGINGSSET

Payot brengt ieder jaar de maxi-sizes duo reinigingssets uit, waarbij u 400 ml krijgt voor de prijs van 200 ml! De sets zijn in twee varianten bij ons verkrijgbaar: Duo Démaquillant Confort en Duo Démaquillant D’Tox.

Duo Démaquillant Confort set bevat:
Lait Micellaire Démaquillant is een zachte reinigingsmelk met framboosextract en geschikt voor normale huidtypes. De milk verwijdert grondig make-up en zorgt voor een stabiele vochtbalans. Na de reiniging voelt de huid zacht, soepel en fris aan.
Lotion Tonique Réveil is een frisse, alcoholvrije lotion op basis van water. De lotion laat de huid stralen en verfrist en herstelt de pH-waarde van de huid. De lotion is geschikt voor alle huidtypes.

Duo Démaquillant D’Tox  set bevat:
Gel Démaquillant D’Tox is een heerlijke frisse niet-vette reinigende gel met kaneelextracten. Deze gel is geschikt voor de gemengde en vette huid. Zodra de gel in contact komt met water, verandert de textuur in schuim die de glimmende huid ontdoet van vuil, make-up en overtollig talg.
Lotion Tonique Réveil is een frisse, alcoholvrije lotion op basis van water. De lotion laat de huid stralen en verfrist en herstelt de pH-waarde van de huid. De lotion is geschikt voor alle huidtypes.

De kleine lettertjes: zolang de voorraad strekt.

Back To Top