skip to Main Content
Nienke Brandsma

Even voorstellen… Nienke Brandsma

 

Hoi, ik ben Nienke, ik ben 28 jaar en woon samen met mijn 2 dochtertjes in Warmenhuizen. Met heel veel enthousiasme zal ik vanaf maandag 2 december gaan werken bij Simone in de salon. Ik zal in eerste instantie op de maandag en dinsdag aanwezig zijn en 1 keer per maand op zaterdag. Ik vind het fijn om een ieder het naar de zin te maken en je heerlijk in de watten te leggen. De komende tijd zal ik regelmatig trainingen en cursussen volgen om de producten van Infinite Skin Care nog beter te leren kennen. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in de salon en je met een fijne ervaring naar huis te laten gaan.

Tijdens de decembermaand krijg je 10% kennismakingskorting als je een behandeling bij mij boekt. Tot snel!

Hartelijke groet,

Nienke Brandsma

 

Back To Top