skip to Main Content
EXPERT POINTS NOIRS CADEAU

EXPERT POINTS NOIRS CADEAU

Pâte Grise, ontwikkeld in 1947 door Dr Nadia PAYOT, één van de eerste vrouwelijke artsen van de 20e eeuw, is een echt schoonheidsgeheim. Een geheim wapen tegen puistjes, waarvan de formule sinds ruim 70 jaar niet is veranderd. Pâte Grise lijn van Payot is de ideale verzorging voor iedereen, voor elk huidtype en elke leeftijd die last heeft van gemengde, vette huid met (incidentele) puistjes. Dus maak korte metten met de onzuiverheden met Pâte Grise!
Nu bij aankoop van twee verzorgende crèmes uit de Pâte Grise lijn ontvang je Pâte Grise Expert Points Noirs t.w.v. € 26,50 CADEAU!

De verzorgende crèmes van de Pâte Grise lijn van Payot zijn:

Pâte Grise L’Originale, deze crème met de geheime formule werkt tijdens de slaap om het verdwijnen van puistjes te bevorderen dankzij de extracten van leisteen en zachte amandel.

Speciale 5 gel zuivert en droogt de puistjes uit tijdens de slaap dankzij de tea-tree olie en het salicylzuur.

Pâte Grise Crème Matifiante Velours is een frisse en luchtige gel-crème die de huid de hele dag hydrateert. Het extract van Chileense munt heeft een matterende werking en vermindert overtollige talgafscheiding van de gemengde tot vette huid.

Pâte Grise Expert Points Noirs is een niet-vette, vloeibare gel die zuivert en de poriën diep reinigt. Pâte Grise Points Noirs voorkomt mee-eters dankzij het extract van Chileense munt en AHA.

Pâte Grise Crème Purifiante is een luchtige, niet-vette crème met extract van Chileense munt die zuivert en overtollige talg tegengaat. De AHA’s zorgen voor een exfoliërende werking om onzuiverheden te verminderen.

De kleine lettertjes: actie geldig t/m 15 april en zolang de voorraad strekt.

Back To Top