skip to Main Content
NIEUWE PRODUCTEN CRÈME N°2

NIEUWE PRODUCTEN CRÈME N°2

De lijn voor de gevoelige huid Crème N°2 van Payot is uitgebreid met twee producten:
Eau Lactée Micellaire en L’Essentielle. Beide producten bevatten prebiotica, dat de huidflora herstelt en beschermt. Probiotica ondersteunt de werking van prebiotica door extra gunstige bacteriën aan het oppervlak toe te voegen. Hierdoor verbetert de huidbalans en wordt de huidbarrière versterkt.

Eau Lactée Micellaire bevat probiotica en prebiotica, welke de huid kalmeren en comfort bieden. De huid wordt zacht en soepel. De unieke waterige melktextuur verwijdert met behulp van micellen make-up en reinigt de huid. De Eau Lactée Micellaire is hypoallergeen, geurvrij en is zeer geschikt voor de meest intolerante huid. Nu 400 ml voor € 28,80.

L’Essentielle is een balsem voor zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. De balsem, waar probiotica en prebiotica aan toegevoegd zijn, kalmeert en hydrateert de huid en neemt een trekkerige sensatie weg. De balsem verbetert de huidbalans en versterkt de huidbarrière. L’Essentielle is hypoallergeen, geurvrij en verpakt in een luchtdichte pompflacon. Nu 40 ml voor € 35,50.

Back To Top