skip to Main Content
ANTI-AGEING PLUS FACIAL

ANTI-AGEING PLUS FACIAL

Onze twee TOP anti-ageing behandelingen tijdelijk samen in één behandeling: Anti-Ageing Plus Facial!

De Anti-Ageing Plus Facial is een uitgebreide, intensieve en verstevigende anti-ageing gezichtsbehandeling die fijne lijnen glad strijkt. De peeling (met 15% Glycolzuur) die tijdens de behandeling wordt gebruikt verwijdert dode huidcellen, geeft een glad en egaal huidoppervlak, beschermt de fibroblasten tegen beschadiging, stimuleert de celvernieuwing, vult de huid op en vermindert rimpels tot in de diepte. Na de peeling ondergaat het gelaat de Natural Face Lifting bindweefselmassage.
Deze natuurlijke en stimulerende massage is de enige manuele techniek ter wereld die de basistonus en de elasticiteit van de huid en het onderliggend spierweefsel herstelt, zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en de huid op een natuurlijke manier wordt gelift.
Aansluitend aan de massage wordt het gelaat en de hals hersteld met een anti-ageing masker met hyaluronzuren. Het masker hydrateert en regenereert de huid, herstelt en neutraliseert de pH-waarde van de huid, vult fijne lijntjes op en maakt het huidoppervlak glad en stralend.

Bovenstaande behandeling bestaat uit huidanalyse, reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, handmassage, oneffenheden verwijderen, natural face lifting massage, masker, serum, oog- en dagcrème, SPF en huidadvies.
Duur: 90 minuten
Prijs: € 90

Bovenstaande behandeling gemakkelijk op elk moment van de dag boeken? Klik hier om uw afspraak online te boeken.

Infinite Skin Care, dé schoonheidssalon in het centrum van Alkmaar voor anti-ageing behandelingen.

Back To Top