skip to Main Content
NIEUW: BLUE TECHNI LISS

NIEUW: BLUE TECHNI LISS

De nieuwe anti-ageing lijn van Payot heet Blue Techni Liss. De producten van de Blue Techni Liss lijn bevatten actieve ingrediënten die zich richten op het verminderen van lijntjes en rimpels en het egaliseren en opvullen van de huid. Ze beïnvloeden het bioritme op specifieke en de meest effectieve momenten van de dag. Overdag beschermen ze de huid en ’s nachts werken ze aan het herstel.
Blue Techni Liss heeft 3 producten voor overdag, 1 product voor de nacht en een product voor het weekend.

DAGVERZORGING:

Blue Techni Liss Concentré bevat verschillende hyaluronzuren. Deze zuren verbeteren het huideigen hyaluronzuur en vullen het tekort aan hyaluronzuur aan. Ook bevat het Lindera Aggregata extract dat het gebrek aan natuurlijk licht compenseert en het bioritme van de huid synchroniseert.

Blue Techni Liss Regard bevat o.a. Hibiscus oligopeptide en heeft een spierontspannend effect en een anti-rimpeleffect op de oogcontour. De speciale applicatortop is antibacterieel en heeft een verkoelende en ontspannende werking op de oogcontour.

Blue Techni Liss Jour bevat een blue-light filter tegen schadelijke invloeden van blauw licht afkomstig van smartphones, tablets, laptop en televisies. De crème herstelt de hydratatie met twee soorten hyaluronzuur (vochtbinder), waardoor rimpels minder zichtbaar worden. De Hibiscus oligopeptide ontspant de gezichtsspieren en vermindert rimpels.

NACHTVERZORGING:

Blue Techni Liss Nuit bevat Nocturnal Micro Algen, een algensoort afkomstig uit de diepe oceaan en wordt actief in het donker. Deze algensoort zet de huidcellen in ruststand, waardoor de huid kan herstellen. De AHA’s in de nachtcrème egaliseren het huidoppervlak en helpen bij het afschilferingsproces van de huid en en stimuleren de celvernieuwing.

WEEKENDVERZORGING:

Blue Techni Liss Week-end is een peeling en herstellend anti-ageing sheetmasker in één. Advies is om elke zeven dagen het masker te gebruiken. Het masker bevat glycolzuur dat dode huidcellen verwijdert. Het masker is gemaakt van 100% natuurlijk katoen en afbreekbaar.

Back To Top