skip to Main Content
NIEUW: NATURAL FACE LIFTING

NIEUW: NATURAL FACE LIFTING

Natural Face Lifting is een manuele behandeling, een verjongingskuur voor het gezicht, de hals en het decolleté. Een natuurlijke facelift zowel voor vrouwen als voor mannen. Tijdens een Natural Face Lifting massage worden zes weefsels aangepakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel. Hierdoor krijgt de huid direct een boost met eigen haar hyaluron en krijgt de huid een optimale celstofwisseling en zullen actieve werkstoffen beter worden opgenomen. Natural Face Lifting richt zich op rimpelbestrijding, lifting en botversterking op lange termijn. Deze natuurlijke en stimulerende behandeling is de enige manuele techniek ter wereld die de basistonus en de elasticiteit van uw huid en het onderliggend spierweefsel herstelt zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en de huid op een natuurlijke manier wordt gelift.
Natural Face Lifting is heel doeltreffend bij:
| de verslapte huid
| de verouderde huid
| de slecht doorbloede huid
| de huid met rosacea & couperose (vaatwanden worden steviger, huidvolume wordt voller)
| de huid met verslapte gelaatscontouren
| de huid met littekenweefsel
| de huid met donkere kringen rondom oogcontour
| de rokershuid

Een kuur is minimaal vijf en maximaal vijftien behandelingen. De eerste behandeling duurt 75 minuten, de daaropvolgende behandeling 45 minuten. Tijdens een kuur ondergaat u ten minste twee behandelingen per week. Bij een kuur van vijf behandelingen ontvangt u 50% korting op de laatste behandeling. Bij een kuur van tien behandelingen ontvangt u de laatste behandeling cadeau. Bij een kuur kunt u de behandeling per keer afrekenen. De prijs voor de eerste behandeling bedraagt € 85, de daaropvolgende behandeling bedraagt € 55.
Wilt u meer informatie? Neem dan per telefoon (072 76 76 009) of per mail contact met ons. Wij geven u graag meer informatie over Natural Face Lifting.

Gemakkelijk op elk moment van de dag een afspraak boeken? Klik hier om uw afspraak online te boeken.

Back To Top