skip to Main Content
SEMI PERMANENTE MAKE-UP

Semi permanente make-up is ideaal voor iedereen die elke dag wil genieten van een verzorgd uiterlijk. Wenkbrauwen en eyeliners kunnen worden gepigmenteerd. Hierdoor worden wenkbrauwen en ogen mooi geaccentueerd. Wij werken gecertificeerd en volgens hygiënerichtlijnen van de GGD.

Bij een semi permanente make-up behandeling of microblading is één nabehandeling in de prijs inbegrepen. De nabehandeling vindt ongeveer zes weken na de eerste behandelingen plaats.

Semi permanente make-up blijft gemiddeld één tot drie jaar zitten. In de loop van de tijd zal de permanente make-up vervagen. Veel (kunstmatig) zonlicht versnelt dit proces. Gebruik altijd een zonbescherming met een hoge factor (30+).

MICROBLADING
(AKTIE MEI/JUNI: VAN € 300 VOOR € 250)

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi permanente make-up. Met microblading kunnen perfecte natuurlijke wenkbrauwen gecreëerd worden. Elk haartje wordt individueel met een microblading-blade getekend en door het kiezen van de juiste kleurpigmenten krijg je natuurlijk uitziende wenkbrauwhaartjes.

SEMI PERMANENTE EYELINER
(AKTIE MEI/JUNI: ONDER EN BOVEN VAN € 250 VOOR € 195)

Met deze behandeling wordt een eyeliner (boven en/of onder) met een kleurvaste zwarte kleur geplaatst.

Wil je gemakkelijk op elk moment van de dag een vrijblijvende intake reserveren? Klik hier om je intake online te reserveren.

Infinite Skin Care, dé schoonheidssalon in het centrum van Alkmaar voor semi permanente make-up en microblading.

Heb je een vraag over een van onze behandelingen of producten? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 072 76 76 009.

Back To Top