skip to Main Content
SUNNY STAPELKORTING

SUNNY STAPELKORTING

De geweldige zonnelijn van Payot heet SUNNY! Deze complete lijn bevat één product om de huid voor te bereiden op de zon, producten om de huid te beschermen tegen de zon en één product om de gebruinde teint te verlengen: PREPARE, PROTECT en PROLONG.

Speciaal voor de vakantie hebben wij een leuke stapelkorting. Zo ga je SUNNY-proof op vakantie! 

  • Bij aankoop van 1 SUNNY PRODUCT, ontvang je 10% KORTING!

  • Bij aankoop van 2 SUNNY PRODUCTEN, ontvang je 20% KORTING!

  • Bij aankoop van 3 SUNNY PRODUCTEN, ontvang je 30% KORTING!

Ook ontvang bij aankoop van een SUNNY product een SUNNY ansichtkaart. Deze kaart kun je vanaf je vakantieadres naar ons opsturen. Je maakt dan kans op een SUNNY pakket t.w.v. € 128!

Alle Payot SUNNY producten:

PREPARE:

MAGIC MOUSSE Á BRONZER
De luchtige romige witte foam egaliseert d.m.v. fruitzuren de huidstructuur en stimuleert melanine dat de bruining versnelt. 200 ml (€ 34,50)

PROTECT:

CRÈME SAVOUREUSE
Deze onzichtbare zonnebrand met SPF 50 is verrijkt met krachtige antioxidanten die het gelaat beschermen tegen UV-stralen en veroudering. 50 ml (€ 26,50)

CRÈME DIVINE
Deze onzichtbare zonnebrand met SPF 50 beschermt het gelaat en het lichaam tegen UV-stralen. 150 ml (€ 32,50)

BRUME LACTÉE
Deze lichte spray met SPF 30 voor het gelaat en voor het lichaam boost de teint en beschermt gelijktijdig de huid tegen UV-stralen. Deze zonnebrand is verkrijgbaar in twee formaten, waaronder 100 ml. Dit handige formaat mag mee in de handbagage! 150 ml (€ 32,50) & 100 ml (€ 27,50)

HUILE DE RÊVE
Deze droge olie met SPF 15 beschermt niet alleen het lichaam tegen UV-stralen, maar voedt ook het haar. Dit is de ideale verzorging tijdens de lente. 150 ml (€ 27,50)

Alle protect zonnebrandproducten bevatten speciale UVA en UVB filters die milieuvriendelijk zijn en de zeeën en oceanen niet vervuilen.

PROLONG:

REFRESHING GELÉE COCO
Deze verfrissende gel met kokoswater en aloë vera behoudt, hydrateert en kalmeert de huid na het zonnebaden en zorgt voor een langdurig gebruinde teint. 200 ml (€ 34,50).

De kleine lettertjes: geldig tot 28 juli 2019.

Back To Top