skip to Main Content
PAYOT TRAVELSIZES

PAYOT TRAVELSIZES

Zon, zee en airco’s kunnen een flinke aanslag plegen op de vochtbalans van je huid. Speciaal voor de zomer zijn de handige Payot travelsizes verpakkingen er weer. De drie hydraterende crèmes in tubes van 30 ml zullen je huid deze zomer goed hydrateren.
Voor de (zeer) vochtarme huid hebben wij de Hydra 24+ Crème Glacée (30 ml) voor €19,50, voor de gecombineerde en/of vette huid de matterende en hydraterende Crème Matifiante Velours (30 ml) voor €18,50 en voor de jonge vermoeide huid My Payot Jour (30 ml) voor €16,50.

Hydra 24+ Crème Glacée is een ideale moisturiser voor dagelijks gebruik voor de vochtarme huid. Deze verleidelijke, zijdezachte volle crème en smelt op de huid. De romige textuur biedt de huid een intensieve hydratatie gedurende 24 uur.

Pâte Grise Matifiante Velours Crème is een luchtige en fluweelzachte crème. De crème hydrateert de huid en geeft de huid een frisse uitstraling. Chileens mintextract remt en reguleert de talgafgifte. De huidstructuur wordt verfijnd en de crème gaat het glimmen van de huid en verwijdde poriën tegen. Ook voorkomt de crème het ontstaan van onzuiverheden.

My Payot Jour is een smeltende crème met een frisse lichte geur. De dagcrème met superfruits hydrateert de huid, egaliseert en ontwaakt de vermoeide jonge huid.

 

De kleine lettertjes: zolang de voorraad strekt.

Back To Top