skip to Main Content
ULTIMATE LIFT PLUS FACIAL

ULTIMATE LIFT PLUS FACIAL

De beste verzorgende behandelingen voor een rijpere huid in één: Ultimate Lift Facial Plus!
De Ultimate Lift Plus Facial is een uitgebreide, intensieve en verstevigende globale anti-ageing gezichtsbehandeling die inwerkt op de verschillende tekenen van veroudering: rimpels, verslapping van de huid, verlies van de straling en vlekjes. De peeling verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing, verfijnt de huidstructuur en verheldert de uitstraling. Na de peeling ondergaat het gelaat de Natural Face Lifting bindweefselmassage. Deze natuurlijke en stimulerende massage is de enige manuele techniek ter wereld die de basistonus en de elasticiteit van de huid en het onderliggend spierweefsel herstelt, zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en de huid op een natuurlijke manier wordt gelift.
Aansluitend aan de massage wordt het gelaat en de hals hersteld met een masker met hyaluronzuur, mineralen en antioxidanten. Het masker hydrateert en verstevigt de rijpere huid, verzacht rimpels en zorgt voor frisse en stralende uitstraling.

Bovenstaande behandeling bestaat uit huidanalyse, reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, handpeeling, natural face lifting massage, masker, serum, oog- en dagcrème, SPF en huidadvies.
Duur: 90 minuten
Prijs: € 95

Bovenstaande behandeling gemakkelijk op elk moment van de dag boeken? Klik hier om uw afspraak online te boeken.

Infinite Skin Care, dé schoonheidssalon in het centrum van Alkmaar voor behandelingen voor de rijpere huid.

 

Back To Top