skip to Main Content
BEAUTY EXTRAS

Wilt u uw wenkbrauwen in een perfecte vorm gestyled? Wilt u wenkbrauwen die bij uw gezicht passen? Wilt u uw wenkbrauwen en wimpers weer zichtbaar maken? Ogen uw wimpers niet heel lang of krullen ze niet zoals u dat zou willen?

BROW STYLING

Brow Styling is dé behandeling om uw wenkbrauwen weer zichtbaar te maken, maar vooral om wenkbrauwen te creeren die bij uw gezicht passen. De behandeling bestaat het opmeten van de wenkbrauwen, tweezen (pincet), waxen, knippen van de wenkbrauwen en indien nodig wenkbrauwmake-up.

BROW STYLING MET HENNA

Brow Styling met Henna is dé behandeling om uw wenkbrauwen voller en breder te maken, zodat deze beter bij uw gezicht passen. De behandeling bestaat het opmeten van de wenkbrauwen, tweezen (pincet), waxen, knippen van de wenkbrauwen, verven met 100% henna en indien nodig wenkbrauwmake-up.

BROW / LASH TINTING

Zijn uw wenkbrauwen of delen van uw wenkbrauwen niet zichtbaar? Met een Brow tinting behandeling worden uw wenkbrauwen weer zichtbaar en de hele wenkbrauw heeft dezelfde intense en natuurlijke kleur.
Wilt u uw ogen meer laten stralen? Lash Tinting zorgt ervoor dat elke wimperhaar mooi en intens gekleurd wordt.

ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFTING INCL. VERVEN

Zijn uw wimpers niet zichtbaar? Wilt u uw wimpers langer laten lijken? Met de Elleebana One Shot Lash Lifting behandeling heeft u gedurende 5-8 weken mooie,  gelifte, gekrulde en natuurlijke zichtbare wimpers. 

Een van bovenstaande behandeling gemakkelijk op elk moment van de dag boeken? Klik hier om uw afspraak online te boeken.

Infinite Skin Care, dé schoonheidssalon in het centrum van Alkmaar voor het stylen en verven van wenkbrauwen, henna brows, verven wimpers, lash lifting, Elleebana One Shot lash lift en meer.

Heeft u een vraag over een van onze behandelingen of producten? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 072 76 76 009.

Back To Top