skip to Main Content
BEAUTY EXTRAS

Wil je je wenkbrauwen in een perfecte vorm gestyled? Wil je wenkbrauwen die bij je gezicht passen? Wil je je wenkbrauwen en wimpers weer zichtbaar maken? Ogen je wimpers niet heel lang of krullen ze niet zoals je dat zou willen?

BROW TREATMENT

Met een Brow Treatment worden uw wenkbrauwen weer mooi zichtbaar gemaakt, maar nog belangrijker wij creëren wenkbrauwen die bij je gezicht passen.

BROW STYLING MET HENNA

Brow Styling met Henna is dé behandeling om uw wenkbrauwen voller en breder te maken, zodat deze beter bij je gezicht passen. De behandeling bestaat het opmeten van de wenkbrauwen, tweezen (pincet), waxen, knippen van de wenkbrauwen en verven met 100% henna.

BROW / LASH TINTING

Zijn je wenkbrauwen of delen van je wenkbrauwen niet zichtbaar? Met een Brow tinting behandeling worden je wenkbrauwen weer zichtbaar en de hele wenkbrauw heeft dezelfde intense en natuurlijke kleur.
Wil je je ogen meer laten stralen? Lash Tinting zorgt ervoor dat elke wimperhaar mooi en intens gekleurd wordt.

LASH LIFTING

Zijn je wimpers niet zichtbaar? Wil je je wimpers langer laten lijken? Met de Elleebana wimperlifting behandeling heb je gedurende 5-7 weken mooie, gelifte, gekrulde en natuurlijke zichtbare wimpers.
Wij adviseren twee dagen voor en twee dagen na de wimperlifting geen gebruik te maken van een wimperserum. We raden het verven van de wimpers met een ander merk dan Elleebana, een week voor en een week na de wimperlifting, af. Dit kan de lift negatief beïnvloeden.

Een van bovenstaande behandeling gemakkelijk op elk moment van de dag boeken? Klik hier om je afspraak online te boeken.

Infinite Skin Care, dé schoonheidssalon in het centrum van Alkmaar voor het stylen en verven van wenkbrauwen, henna brows, verven wimpers, Elleebana wimperlifting en meer.

Heb je een vraag over een van onze behandelingen of producten? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 072 76 76 009.

Back To Top