Ga naar hoofdinhoud
BEAUTY EXTRAS

Wil je je wenkbrauwen in een perfecte vorm gestyled? Wil je wenkbrauwen die bij je gezicht passen? Wil je je wenkbrauwen en wimpers weer zichtbaar maken? Ogen je wimpers niet heel lang of krullen ze niet zoals je dat zou willen?

BROW TREATMENT

Met een Brow Treatment worden uw wenkbrauwen weer mooi zichtbaar gemaakt, maar nog belangrijker wij creëren wenkbrauwen die bij je gezicht passen.

BROW / LASH TINTING

Zijn je wenkbrauwen of delen van je wenkbrauwen niet zichtbaar? Met een Brow tinting behandeling worden je wenkbrauwen weer zichtbaar en de hele wenkbrauw heeft dezelfde intense en natuurlijke kleur.
Wil je je ogen meer laten stralen? Lash Tinting zorgt ervoor dat elke wimperhaar mooi en intens gekleurd wordt.

HENNA BROWS

Henna is een van de meest milde en effectieve manier voor het verven van wenkbrauwen. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen netjes opgemeten, perfect in model gebracht en geverfd. Het voordeel van Henna is dat zowel de wenkbrauwharen als de huid worden geverfd, zo kun je mooie volle wenkbrauwen creëren.

Wij werken met de  henna van Perfect Eyelash om de wenkbrauwen te verven, deze is namelijk 100% natuurlijk. Dit houdt in zonder ammoniak, lood of schadelijke chemicaliën. Ook is de henna vrij van parabenen.

WIMPER LIFT

Wimperlift is een behandeling waarbij je de wimpers lift en krult zonder gebruik van tweezers, klemmen of wimperextensions. Wij werken met de producten van Perfect Eyelash, d.m.v. silicone pads en milde, maar effectieve lotions en instrumenten die geen schade richten aan de natuurlijke wimpers. Zorgen wij voor extra volume van de wimpers door keratine, collageen en vitamine E.
Als finishing touch kun je de wimpers laten verven voor een perfecte, maar natuurlijke, look!

Heb je een vraag over een van onze behandelingen of producten? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 072 76 76 009.

Back To Top