Skip to content
GEZICHTSBEHANDELINGEN

Ben je op zoek naar een fijne verwenbehandeling waarbij een goed verzorgde huid voorop staat? En wil je ook tijdens de behandeling genieten van een heerlijke gezichts-, nek- en schoudermassage? Even een heerlijk moment waarbij jij in de watten wordt gelegd.

ULTIMATE LIFT FACIAL (75 min)

Zijn de contouren van jouw rijpere huid minder stevig? De Ultimate Lift Facial is een uitgebreide, intensieve, liftende en ontspannende gezichtsbehandeling die de gezichtscontouren verstevigt, lift en remodelleert.

ANTI-AGEING FACIAL (75 min)

Stoor je je aan de fijne lijntjes en rimpels in je gezicht? De Anti-Ageing Facial is een uitgebreide, intensieve, verstevigende en ontspannende gezichtsbehandeling die de huid vernieuwt, hydrateert en fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maakt.

HYDRATING FACIAL (75 min)

Voelt je huid minder soepel aan? Beginnen fijne lijntjes zichtbaar te worden? De Hydrating Facial is een uitgebreide, intensieve, hydraterende en ontspannende gezichtsbehandeling die de vochtarme huid hernieuwde hydratatie geeft en fijne lijntjes opvult.

DRY SKIN FACIAL (75 min)

Heb je een trekkerige huid en last van schilfertjes? De Dry Skin Facial is een uitgebreide, intensieve en voedende ontspannende gezichtsbehandeling die de droge huid haar comfort en zachtheid teruggeeft.

SENSITIVE SKIN FACIAL (75 min)

Heeft je geïrriteerde huid extra aandacht nodig en heeft je huid de juiste aanpak nodig om haar te kalmeren? De Sensitive Skin Facial is een uitgebreide, zachte, kalmerende en ontspannende gezichtsbehandeling die rode vlekken vervaagt en de gevoelige huid kalmeert.

PURIFYING FACIAL (75 min)

Heb je last van een onzuivere huid en glimt jouw huid de hele dag? De Purifying Facial is een uitgebreide, intensieve en zuiverende gezichtsbehandeling die de huid ontdoet van onzuiverheden en de vette of gemengde huid een egale, matte teint geeft.

Alle bovenstaande uitgebreide behandelingen bestaan uit huidanalyse, reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, handmassage, oneffenheden verwijderen, massage, masker, serum, oog- en dagcrème, SPF en huidadvies.

QUICK FACIAL (25 min)

Korte reinigende gezichtsbehandeling met op de huid afgestemde producten van Payot. Deze facial bestaat uit reiniging, huidanalyse, peeling, kort oneffenheden verwijderen, masker, dagcrème en huidadvies.

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Bent u op zoek naar een heerlijke verwenbehandeling waarbij een goed verzorgde huid voorop staat? Of wilt u een intensieve huidverbeterende of anti-ageing behandeling?

QUICK FACIAL (30 min)

Korte gezichtsbehandeling met op de huid afgestemde producten van Payot. Deze facial bestaat uit reiniging, peeling, oneffenheden verwijderen, masker en dagcrème.

DRY SKIN FACIAL (75 min)

Uitgebreide, intensieve en voedende gezichtsbehandeling geeft de droge huid haar comfort en zachtheid terug. Deze facial bestaat uit reiniging, zachte peeling, epileren, handmassage, oneffenheden verwijderen, massage, masker, serum, oog- en dagcrème, SPF en eventueel lichte dagmake-up.

SENSITIVE SKIN FACIAL (75 min)

Uitgebreide, zachte en kalmerende gezichtsbehandeling vervaagt rode vlekken en kalmeert de gevoelige huid. Deze facial bestaat uit reiniging, zachte peeling, epileren, handmassage, oneffenheden verwijderen, massage, masker, serum, oog- en dagcrème, SPF en eventueel lichte dagmake-up.

PURIFYING FACIAL (75 min)

Uitgebreide, intensieve zuiverende gezichtsbehandeling ontdoet de huid van onzuiverheden en geeft de vette of gemengde huid een egale, matte teint. Deze facial bestaat uit reiniging, peeling, epileren, stomen, handmassage, oneffenheden verwijderen, massage, masker, serum, oog- en dagcrème, SPF en eventueel lichte dagmake-up.

HYDRATING FACIAL (75 min)

Uitgebreide, intensieve en hydraterende gezichtsbehandeling geeft de vochtarme huid hernieuwde hydratatie en een mooie uitstraling. Deze facial bestaat uit reiniging, zachte peeling, epileren, handmassage, oneffenheden verwijderen, massage, masker, serum, oog- en dagcrème, SPF en eventueel lichte dagmake-up.

ANTI-AGEING FACIAL (75 min)

Uitgebreide, intensieve en verstevigende anti-ageing gezichtsbehandeling strijkt fijne lijntjes glad. Deze facial bestaat uit reiniging, 15% AHA peeling, epileren, stomen, handmassage, oneffenheden verwijderen, massage, masker, serum, oog- en dagcrème, SPF en eventueel lichte dagmake-up.

ULTIMATE LIFT FACIAL (75 min)

Uitgebreide, intensieve en liftende anti-ageing gezichtsbehandeling verstevigt, lift en remodelleert de gezichtscontouren van de rijpe huid. Deze facial bestaat uit reiniging, peeling, epileren, stomen, handmassage, oneffenheden verwijderen, massage, masker, serum, oog- en dagcrème, SPF en eventueel lichte dagmake-up.

ACNE FACIAL (45 min)

Zuiverende behandeling reguleert de talgafscheiding en versnelt het rijpen van puistjes van de volwassen onzuivere huid. Deze facial bestaat uit reiniging, peeling, stomen, oneffenheden verwijderen, masker en dagcrème.

MICRODERMABRASIE (45 min)

Microdermabrasie is een intensieve en effectieve huidpeeling. Door extreem precieze, maar toch zachte afslijping van afgestorven huidcellen wordt het huidoppervlak gladder. Lijnen en rimpels worden minder zichtbaar. De treatment is zeer geschikt voor de onzuivere huid, de rokershuid, de vermoeide en verslapte huid, maar ook de licht/leeftijd beschadigde huid, de huid met fijne rimpels, verstopte of kleine littekens. Deze facial bestaat uit reiniging, microdermabrasie peeling, masker en dagcrème met SPF.

DERMAPEEL PRO (60 min)

Dermapeel Pro is een cosmeceutische peeling die onmiddellijk inwerkt op de imperfecties van de huid. Dermapeel Pro is een veilige en pijnloze behandeling. Direct na de behandeling ziet de huid er mooi en fris uit en kunt u verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Deze facial bestaat uit reiniging, epileren, 5 peeling technieken, neutraliserend masker, oog- en dagcrème en SPF 50. Dermapeel Pro bestaat uit twee varianten:

DERMAPEEL PRO TIMELESS PEEL

Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert. Ideaal voor de behandeling van (expressie)lijntjes, rimpels en littekens. De huid wordt aangezet tot celvernieuwing en ondersteunt het natuurlijke afschilferingsproces van de opperhuid. De huid wordt zichtbaar glad en jeugdiger.

DERMAPEEL PRO BRIGHTENING PEEL

Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert. Deze teint verhelderende behandeling ondersteunt de afschilfering van dode huidcellen en reguleert de afgifte van melanine. De huid wordt glad, transparant en krijgt een egalere teint.

Heb je een vraag over een van onze behandelingen of producten? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 072 76 76 009.

Back To Top