skip to Main Content
MANICURE, PEDICURE EN SHELLAC

Met een manicure en pedicure zien handen en voeten er verzorgd uit. Wilt u een kleurtje op uw nagels? Dat kan met Pupa Nagellak of CND Shellac. Uw handen en voeten extra laten verwennen? Kies dan voor een Spa Manicure of Spa Pedicure.

QUICK MANICURE MET SHELLAC

Korte manicure behandeling waarbij uw handen worden gereinigd, uw nagels worden geknipt en in model gevijld, de nagelriemen worden verzorgd en gevoed. Uw nagels worden met een CND Shellac kleur naar keuze gelakt. Tot slot worden uw handen ingemasseerd met de voedende handcrème van Payot.

SPA MANICURE

Uitgebreide manicure behandeling waarbij uw handen worden gereinigd, uw nagels worden geknipt en in model gevijld, de nagelriemen worden verzorgd en gevoed. Uw handen worden gescrubd en krijgen een voedende pakking. De handen worden ingemasseerd met de voedende handcrème van Payot en uw nagels worden gelakt met een nagellakkleur naar keuze van het merk Pupa. De nagellak krijgt u mee naar huis.

SPA MANICURE MET SHELLAC

Met deze uitgebreide manicure worden uw handen gereinigd, uw nagels worden geknipt en in model gevijld, de nagelriemen worden verzorgd en gevoed. Uw handen worden gescrubd en krijgen een voedende pakking. Uw nagels worden met een CND Shellac kleur naar keuze gelakt. Tot slot worden uw  handen ingemasseerd met de voedende handcrème van Payot.

QUICK PEDICURE

Korte pedicure behandeling waarbij uw voeten worden gereinigd, uw teennagels worden geknipt, de nagelriemen worden verzorgd en gevoed. Kleine eeltplekken worden verwijderd en uw voeten worden ingemasseerd met de voedende voetencrème van Payot.

SPA PEDICURE

Uitgebreide pedicure behandeling waarbij uw voeten worden gereinigd, uw teennagels worden geknipt en gepolijst, de nagelriemen worden verzorgd en gevoed. Eeltplekken en likdoorns worden verwijderd. Uw voeten worden gescrubd en krijgen een voedende pakking. De voeten worden ingemasseerd met de voedende voetencrème van Payot en uw teennagels worden gelakt met een nagellakkleur naar keuze van het merk Pupa. De nagellak krijgt u mee naar huis.

SPA PEDICURE MET SHELLAC

Uitgebreide pedicure behandeling waarbij uw voeten worden gereinigd, uw teennagels worden geknipt en gepolijst, de nagelriemen worden verzorgd en gevoed. Eeltplekken en likdoorns worden verwijderd. Uw voeten worden gescrubd en krijgen een voedende pakking, waardoor uw voeten weer zijdezacht aanvoelen. Uw nagels worden met een CND Shellac kleur naar keuze gelakt. Tot slot worden uw  handen ingemasseerd met de voedende handcrème van Payot.

ORB PARAFFINEPAKKING

De ORB paraffinebehandeling is een weldaad voor uw (droge) handen en/of voeten. De pakking versterkt en verbetert het onderhuids weefsel en verzacht de nagelriemen. Ook stimuleert het de doorbloeding bij koude handen. De ORB paraffine wordt met een penseel aangebracht.

SHELLAC

Shellac is een unieke nagellak die u als gel draagt. U kunt kiezen uit ruim 65 prachtige kleuren. De lak geeft twee weken lang een schitterend resultaat op uw nagels. Shellac is dun en flexibel als lak, ziet er natuurlijk uit en beschermt uw nagels. Shellac biedt u 14 dagen lang een fantastische hoogglans die u niet wilt opgeven.

Een van bovenstaande behandelingen gemakkelijk op elk moment van de dag boeken? Klik hier om uw afspraak online te boeken.

Infinite Skin Care, dé schoonheidssalon in het centrum van Alkmaar voor (spa) manicure, (spa) pedicure, Shellac, nagels lakken en paraffinepakkingen.

Heeft u een vraag over een van onze behandelingen of producten? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 072 76 76 009.

Back To Top