Skip to content
MANICURE, PEDICURE EN SHELLAC

Met een manicure en pedicure zien handen en voeten er verzorgd uit. Wil je een kleurtje op je nagels? Dat kan met Pupa Nagellak of CND Shellac. Je handen en voeten extra laten verwennen? Kies dan voor een Spa Manicure of Spa Pedicure.

QUICK MANICURE MET SHELLAC

Korte manicure behandeling waarbij je handen worden gereinigd, je nagels worden geknipt en in model gevijld, de nagelriemen worden verzorgd en gevoed. Je nagels worden met een CND Shellac kleur naar keuze gelakt. Tot slot worden je handen ingemasseerd met de voedende handcrème van Payot.

SPA MANICURE

Uitgebreide manicure behandeling waarbij je handen worden gereinigd, uw nagels worden geknipt en in model gevijld, de nagelriemen worden verzorgd en gevoed. Je handen worden gescrubd en krijgen een voedende pakking. De handen worden ingemasseerd met de voedende handcrème van Payot en je nagels worden gelakt met een nagellakkleur naar keuze van het merk Pupa. De nagellak krijg je mee naar huis.

SPA MANICURE MET SHELLAC

Met deze uitgebreide manicure worden je handen gereinigd, je nagels worden geknipt en in model gevijld, de nagelriemen worden verzorgd en gevoed. Je handen worden gescrubd en krijgen een voedende pakking. Je nagels worden met een CND Shellac kleur naar keuze gelakt. Tot slot worden je handen ingemasseerd met de voedende handcrème van Payot.

QUICK PEDICURE

Korte pedicure behandeling waarbij je voeten worden gereinigd, je teennagels worden geknipt, de nagelriemen worden verzorgd en gevoed. Kleine eeltplekken worden verwijderd en je voeten worden ingemasseerd met de voedende voetencrème van Payot.

SPA PEDICURE

Uitgebreide pedicure behandeling waarbij je voeten worden gereinigd, je teennagels worden geknipt en gepolijst, de nagelriemen worden verzorgd en gevoed. Eeltplekken en likdoorns worden verwijderd. Je voeten worden gescrubd en krijgen een voedende pakking. De voeten worden ingemasseerd met de voedende voetencrème van Payot en je teennagels worden gelakt met een nagellakkleur naar keuze van het merk Pupa. De nagellak krijg je mee naar huis.

SPA PEDICURE MET SHELLAC

Uitgebreide pedicure behandeling waarbij je voeten worden gereinigd, uw teennagels worden geknipt en gepolijst, de nagelriemen worden verzorgd en gevoed. Eeltplekken en likdoorns worden verwijderd. Je voeten worden gescrubd en krijgen een voedende pakking, waardoor je voeten weer zijdezacht aanvoelen. Je nagels worden met een CND Shellac kleur naar keuze gelakt. Tot slot worden je voeten gemasseerd met voedende voetencreme.

SHELLAC

Shellac is een unieke nagellak die je als gel draagt. Je kunt kiezen uit ruim 65 prachtige kleuren. De lak geeft twee weken lang een schitterend resultaat op je nagels. Shellac is dun en flexibel als lak, ziet er natuurlijk uit en beschermt je nagels. Shellac biedt u 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wilt opgeven.

URBAN NAILS

Wij werken naast CND sinds kort ook met het merk Urban Nails, zij bieden een veelzijdig assortiment aan, uitstekende kwaliteit en ze zijn altijd up to date met de laatste nageltrends.

Laat je nagels lakken met gellak en geniet van 3 tot 4 weken mooie nagels. Of laat je nagels verlengen met de Next Gel, dit is een nieuw product dat de stevigheid biedt van acryl en de flexibiliteit van gel waardoor het eventuele stoten van de nagel meer geabsorbeerd wordt en dus minder snel breekt. En daarbij is het ook nog eens geurloos.

Heb je een vraag over een van onze behandelingen of producten? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 072 76 76 009.

Back To Top