skip to Main Content
Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Bent u op zoek naar een heerlijke verwenbehandeling waarbij een goed verzorgde huid voorop staat en u weer ontspannen de salon verlaat?

Lees meer
totaalbeautybijrudy-behandelingen-2b_biopeeling-01

Huidverbetering

Bent u op zoek naar een huidverbeterende behandeling, een biologische peeling die het afschilferingsproces van binnenuit activeert of wilt u af van onsierlijke rode adertjes?

Lees meer
Beauty extra's

Beauty extras

Beauty Extra’s zijn los te boeken of toe te voegen aan een behandeling. Wilt u uw wenkbrauwen in een perfecte vorm geëpileerd en/of gewaxt hebben?

Lees meer
Manicure, Pedicure en Shellac

Manicure, Pedicure en Shellac

Met een manicure en pedicure zien handen en voeten er verzorgd uit. Wilt u een kleurtje op uw nagels? Dat kan met Pupa Nagellak of CND Shellac.

Lees meer
Permanent Make up

Semi-permanente make-up

Semi-permanente make-up is ideaal voor iedereen die elke dag wil genieten van een verzorgd uiterlijk. Wenkbrauwen, eyeliners en lippen kunnen worden gepigmenteerd.

Lees meer
Waxing en Duurzame Ontharing

Waxing

Heeft u last van overbeharing en stoort u zich hieraan? En wilt u snel een gladde huid? Onze topharsen bezorgen u drie tot zes weken lang een mooie, gladde huid.

Lees meer
Make up

Make-up

Heeft u een event? Laat u zich opmaken door een professional!

Lees meer
Tienerbehandelingen

Tienerbehandelingen

Speciaal voor jongeren tussen 12 en 18 jaar hebben wij vriendelijk geprijsde behandelingen. Als tiener kun je bij ons terecht voor mooie wenkbrauwen, facials en een manicure.

Lees meer
Herenbehandelingen

Herenbehandelingen

Verschillende behandelingen die speciaal zijn ontwikkeld voor de man. Van facials, mens waxing tot mens pedicure, bij Infinite Skin Care kunt u hiervoor terecht.

Lees meer

Heeft u een vraag over een van onze behandelingen of producten? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 072 76 76 009.

Back To Top