Skip to content
Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Ben je op zoek naar een heerlijke verwenbehandeling waarbij een goed verzorgde huid voorop staat en je weer ontspannen de salon verlaat?

Lees meer

Huidverbetering

Ben je op zoek naar een huidverbeterende behandeling, een biologische peeling die het afschilferingsproces van binnenuit activeert of wil je af van onsierlijke rode adertjes?

Lees meer
Beauty extra's

Beauty extras

Beauty Extra’s zijn los te boeken of toe te voegen aan een behandeling. Wil je je wenkbrauwen¬†in een perfecte vorm ge√ępileerd en/of gewaxt hebben?

Lees meer
Manicure, Pedicure en Shellac

Manicure, Pedicure en Shellac

Met een manicure en pedicure zien handen en voeten er verzorgd uit. Wil je een kleurtje op je nagels? Dat kan met Pupa Nagellak of CND Shellac.

Lees meer
Waxing en Duurzame Ontharing

Waxing

Heb je last van overbeharing en stoor je je hieraan? En wil je snel een gladde huid? Onze topharsen bezorgen je drie tot zes weken lang een mooie, gladde huid.

Lees meer
Tienerbehandelingen

Tienerbehandelingen

Speciaal voor jongeren tussen 12 en 18 jaar hebben wij vriendelijk geprijsde behandelingen. Als tiener kun je bij ons terecht voor mooie wenkbrauwen, facials en een manicure.

Lees meer
Herenbehandelingen

Herenbehandelingen

Verschillende behandelingen die speciaal zijn ontwikkeld voor de man. Van facials, mens waxing tot mens pedicure, bij Infinite Skin Care kun je hiervoor terecht.

Lees meer

Heb je een vraag over een behandeling of product? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 072 76 76 009.

Back To Top