skip to Main Content
HUIDVERBETERING

Bent u op zoek naar een huidverbeterende gezichtsbehandeling die uw huid verbetert en u een stralende geeft? Wilt u een zuiverende peeling die uw oneffenheden een halt toeroept? Of wilt u van onsierlijke rode adertjes af? 

2B BIOPEELING (75 min)

2B BIOpeeling is geïnspireerd door de natuur, planten en vruchten. Dankzij wetenschappelijke onderzoeken, de kennis en ervaring van de medische wereld is het gerealiseerd. Een perfecte, pijnloze, 100% natuurlijke en effectieve huidverbeterende behandeling.
De massage met de kruidenpeeling zorgt voor verwijdering van dode huidcellen en de microkristallen van de Biopeeling stimuleren de dieper gelegen huidlagen. Een nieuwe gave huid wordt bewerkstelligd door de “micronaaldjes” in de levende keratinocyten en door een versnelde celvernieuwing van de huid. Een Biopeeling behandeling vervaagt oneffenheden, zoals fijne rimpels, onregelmatige pigmentatie en comedonen en zorgt bovendien voor natuurlijk herstel van de bovenste huidlaag.

Naast de vervagen van oneffenheden (fijne rimpels, onregelmatige pigmentatie, comedonen) ontstaat een natuurlijk herstel van de bovenste huidlaag.

Voor wie?

 •  Acne, vette huid met grove poriën
 •  Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, vitiligo
 •  Littekens, verbeteren keloïdweefsels
 •  Rimpels, verouderde/verslapte huid

Ook heel doeltreffend tegen:

 • Eczeem, rosacea, psoriasis
 • Vochtarme huid, milia
 • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
 • Ingegroeide haren

Voor nog mooiere resultaten adviseren wij een kuur (4x in 4 weken) aan. Bij een kuur kunt u de behandeling per behandeling afrekenen.
Deze facial bestaat uit huidanalyse, reiniging, enzymatische peeling onder infrarood lamp, epileren wenkbrauwen, oneffenheden verwijderen, biologische peeling, masker onder infrarood lamp, dagcrème, SPF en huidadvies.

MICRODERMABRASIE & ULTRASOUND (75 min)

De Microdermabrasie & Ultrasound stimuleren de huid om nieuwe huidcellen aan te maken en verbeteren de doorbloeding. Met de Skin Peeler van Reviderm wordt de huid vacuüm gezogen en worden er tegelijkertijd microkristallen tegen de huid gespoten. Het resultaat is dat de bovenste huidlaag op een gecontroleerde en zachte manier verwijderd wordt. Ultrasound zendt hele kleine trillingen uit, waardoor de doorbloeding van de huid verbetert en voedingsstoffen worden beter door de huid opgenomen. Microdermabrasie maakt de huid gladder, reinigt verstopte poriën, verwijdert dode huidcellen, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, egaliseert de huidskleur, verbetert de bloedcirculatie en de elasticiteit en verhoogt de aanmaak van collageen. De combinatie van deze twee apparaten geeft de mooiste resultaten.

Microdermabrasie maakt de huid gladder, reinigt verstopte poriën, verwijdert dode huidcellen, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, egaliseert de huidskleur, verbetert de bloedcirculatie en verhoogt de aanmaak van collageen en elasticiteit.

Voor wie?

 • Vette en/of onzuivere huid.
 • Verfijning van de structuur van de huid; grove poriën, acnehuid, acnelittekens en andere littekentjes.
 • Ernstig verhoornde huid huid.
 • Zonbeschadigde huid.
 • Droge, futloze en ruwe huid.
 • Fijne lijntjes en ondiepe rimpels.
 • Pigment en ouderdomsvlekken.
 • Rokershuid

Voor nog mooiere resultaten adviseren wij een kuur (4x in 4 weken) aan. Bij een kuur kunt u de behandeling per behandeling afrekenen.
Deze facial bestaat uit reiniging, huidanalyse, epileren wenkbrauwen, microdermabrasie peeling, masker, insluizen anti-ageing, regenererend of hydraterend serum met ultrasound, dagcrème, SPF en huidadvies.

DERMAPEEL PRO (75 min)

Dermapeel Pro is een intense, professionele peeling met zuren (50%) die onmiddellijk inwerkt op de imperfecties van de huid. Dermapeel Pro is een veilige en pijnloze behandeling. Direct na de behandeling ziet de huid er mooi en fris uit.
Dermapeel Pro combineert 5 peeling technieken in één en dezelfde behandeling:

 • fysieke peeling (scrub met diamantdeeltjes)
 • mechanische peeling (d.m.v. het ultrasoon apparaat)
 • chemische exfoliatie met zuren
 • enzymatische peeling
 • biologische lysing (tot aan de basaalcellenlaag, de onderste, levende laag van de opperhuid, waarin nieuwe cellen worden gevormd).

Dermapeel Pro bestaat uit twee varianten:

Dermapeel Pro Timeless Peel
Stoort u zich aan uw (expressie)lijntjes en rimpels? Dan is Dermapeel Pro Timeless Peel dé behandeling om uw huid aan te zetten tot celvernieuwing. De behandeling versnelt het natuurlijke afschilferingsproces van de opperhuid en maakt uw huid zichtbaar glad en jeugdiger.

Dermapeel Pro Brightening Peel
Heeft u last van pigmentvlekjes? Dan is de Dermapeel Pro Brightening Peel dé behandeling om uw teint te verhelderen. De behandeling versnelt het natuurlijke afschilferingsproces van de opperhuid en reguleert de afgifte van melanine. De huid wordt glad, transparant en krijgt een egalere teint.

Voor nog mooiere resultaten adviseren wij een kuur (4x in 8 weken) aan. Bij een kuur kunt u de behandeling per behandeling afrekenen.
Dermapeel Pro bestaat uit huidanalyse, reiniging, epileren wenkbrauwen, vijf peeling technieken, neutraliserend masker, dagcrème met SPF en huidadvies.

COUPEROSE TREATMENT (15-30 min)

Duurzame verwijdering van couperose en steelwratjes d.m.v. de Blendmethode.

ACNE FACIAL (45 min)

Heeft u last van onzuiverheden en weinig tijd? De Acne Facial is een korte zuiverende gezichtsbehandeling die de huid bevrijdt van onzuiverheden. Deze facial bestaat uit reiniging, peeling, oneffenheden verwijderen, masker, dagcrème en huidadvies.

Een van bovenstaande behandelingen gemakkelijk op elk moment van de dag boeken? Klik hier om uw afspraak online te boeken.

Infinite Skin Care, dé schoonheidssalon in het centrum van Alkmaar voor huidverbetering, natural face lifting, peelings, kruidenpeelings, microdermabrasie, ultrasound, acne facials en couperose treatment.

Heeft u een vraag over een van onze behandelingen of producten? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 072 76 76 009.

Back To Top