skip to Main Content
TIENERBEHANDELINGEN

Speciaal voor jongeren tussen 12 en 18 jaar hebben wij vriendelijk geprijsde behandelingen. Als tiener kun je bij ons terecht voor mooie wenkbrauwen en gezichtsbehandelingen. 

TEENS FACIAL

Korte zuiverende gezichtsbehandeling met op de huid afgestemde producten van Payot. Deze facial bestaat uit reiniging, peeling, oneffenheden verwijderen, masker en dagcrème.

TEENS BROWS

Perfect geëpileerde en/of gewaxte wenkbrauwen.

Een van bovenstaande behandelingen gemakkelijk op elk moment van de dag boeken? Klik hier om uw afspraak online te boeken.

Infinite Skin Care, dé schoonheidssalon in het centrum van Alkmaar voor tiener gezichtsbehandelingen en mooie wenkbrauwen.

TIENERBEHANDELINGEN

Speciaal voor jongeren tussen 12 en 18 jaar hebben wij vriendelijk geprijsde behandelingen. Als tiener kun je bij ons terecht voor mooie wenkbrauwen, facials en een manicure.

TEENS FACIAL

Korte gezichtsbehandeling met op de huid afgestemde producten van Payot. Deze facial bestaat uit reiniging, peeling, oneffenheden verwijderen, masker en dagcrème.

TEENS ACNÉ FACIAL

Zuiverende gezichtsbehandeling die de talgafscheiding reguleert en het rijpen van puistjes van de huid versnelt.  Deze facial bestaat uit reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, masker en dagcrème.

TEEN BROWS

Perfect geëpileerde of gewaxte wenkbrauwen.

TEEN MANICURE

Tijdens de Teen Manicure worden nagels in model gevijld, nagelriemen verzorgd en nagels gelakt met een nagellak naar keuze, die je mee krijgt naar huis.

Heeft u een vraag over een van onze behandelingen of producten? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 072 76 76 009.

Back To Top