Skip to content
TIENERBEHANDELINGEN

Speciaal voor jongeren tussen 12 en 18 jaar hebben wij vriendelijk geprijsde behandelingen. Als tiener kun je bij ons terecht voor mooie wenkbrauwen en gezichtsbehandelingen. 

NIEUW:
PÂTE GRISE FACIAL

Uitgebreide zuiverende gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld voor de onzuivere en onrustige huid van jongeren tot 21 jaar. De Pâte Grise facial exfolieert, zuivert en kalmeert de huid met onzuiverheden. De Pâte Grise facial bestaat uit huidanalyse, reiniging, diepreinigende peeling, verwijderen van onzuiverheden, zuiverend peel-off masker, Pâte Grise dagverzorging en huidadvies.

TEENS FACIAL

Korte gezichtsbehandeling met op de huid afgestemde producten van Payot. Deze facial bestaat uit reiniging, peeling, oneffenheden verwijderen, masker en dagcrème.

TEENS BROWS

Perfect geëpileerde en/of gewaxte wenkbrauwen.

TEENS TINTED BROWS

Perfect geëpileerde en/of gewaxte wenkbrauwen en met een natuurlijke kleur geverfd.

TIENERBEHANDELINGEN

Speciaal voor jongeren tussen 12 en 18 jaar hebben wij vriendelijk geprijsde behandelingen. Als tiener kun je bij ons terecht voor mooie wenkbrauwen, facials en een manicure.

TEENS FACIAL

Korte gezichtsbehandeling met op de huid afgestemde producten van Payot. Deze facial bestaat uit reiniging, peeling, oneffenheden verwijderen, masker en dagcrème.

TEENS ACNÉ FACIAL

Zuiverende gezichtsbehandeling die de talgafscheiding reguleert en het rijpen van puistjes van de huid versnelt.  Deze facial bestaat uit reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, masker en dagcrème.

TEEN BROWS

Perfect geëpileerde of gewaxte wenkbrauwen.

TEEN MANICURE

Tijdens de Teen Manicure worden nagels in model gevijld, nagelriemen verzorgd en nagels gelakt met een nagellak naar keuze, die je mee krijgt naar huis.

Heb je een vraag over een van onze behandelingen of producten? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 072 76 76 009.

Back To Top