Skip to content
Black Friday bij Infinite Skincare

Black Friday & openingstijden kerst

Je ontkomt er niet aan, Black Friday is sinds een aantal jaar ook een begrip in Nederland aan het worden, dus ook wij hebben besloten om hieraan mee te doen. Deze week krijgt u op al onze producten maar liefst 15% korting , behalve op de kadopakketten die al heel scherp geprijsd zijn. Mooie gelegenheid om je eigen voorraad verzorgingsproducten aan te vullen of om alvast kadootjes in te slaan voor de feestdagen.

Daarnaast heeft Payot ook dit jaar weer een aantal prachtige en scherp geprijsde pakketten voor de feestdagen samengesteld. Leuk om te geven, maar vooral geweldig om te krijgen. Kom langs in de salon om alle pakketten te bewonderen. En komt u liever niet naar de winkel, maar wilt u wel graag iets bestellen, bel of mail ons dan, zodat wij het naar u op kunnen sturen. Naast het pakket met Payot Creme no2 producten, hebben wij ook een pakket met Payot Hydra 24 + & Blue Techni Liss producten en de Payot Roselift Collagene Xmas Set 2020.

Ook al zal dit een andere kerst worden dan andere jaren, tijdens de feestdagen wilt u natuurlijk stralend voor de dag komen, boek daarom op tijd uw gezichtsbehandeling, zodat u zeker weet dat u terecht kunt.

Rond de feestdagen zijn onze openingstijden en -dagen als volgt:
Maandag 21 december (extra opening)
Vrijdag 25 december gesloten
Donderdag 31 december geopend tot 13:00 uur
Vrijdag 1 januari gesloten

En voor iedereen die in december een schoonheidsbehandeling boekt, hangt er een leuk kadootje in onze kerstboom (zolang de voorraad strekt).

Back To Top