Skip to content
all about eyes Infinite Skincare

It is ‘all about eyes’ in december…

Deze maand nog nog een extra nieuwsbericht met speciaal voor de feestdagen een aantal leuke december akties. Ook al zitten we nog in een gedeeltelijke lockdown, kerst blijft speciaal en je wilt er toch extra feestelijk en stralend uitzien, bekijk daarom onze speciale december akties. Daarnaast willen wij gelijk van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor het vertrouwen in ons en voor de steun die wij van veel mensen mochten ontvangen. Wij wensen iedereen alvast een corona-vrij 2021 en hele gezellige kerstdagen!

Feestelijke groetjes,
Simone en Nienke

All about eyes
Tijdens de decembermaand wil je graag stralend voor de dag komen, daarom hebben wij een leuke aktie voor u. Boek een ‘All about eyes’ behandeling, waarin uw wenkbrauwen en wimpers worden geverfd en uw wenkbrauwen worden geepileerd voor 35 euro.

Of kies voor een wimperlifting. Nienke zal begin december een cursus wimperlifting volgen, dus dit kunnen wij ook voor u verzorgen. Bij een wimperlifting of Lash Volume Lift worden je eigen wimpers m.b.v. siliconenpads gelift, waardoor ze langer lijken. Het blijft ongeveer 6 tot 9 weken zitten, afhankelijk van de groeicyclus van je wimpers. En als je geen donkere wimpers hebt en je laat ze gelijk verven, dan is mascara niet eens nodig. De kosten zijn € 50,- en wilt u gelijk uw wimpers laten verven, dan zijn de kosten € 55,-.

Boek een duo behandeling op dinsdagmiddag in de maand december en betaal 125 euro i.p.v. 140 euro!
Even bijkomen na een hectisch jaar…. boek een relaxte duobehandeling voor 2 personen met je vriendin, je moeder, je partner, je dochter. Superleuk om samen te genieten van een schoonheidsbehandeling. Boek je een duobehandeling op dinsdagmiddag in december, dan kost deze behandeling geen € 140,-, maar € 125,-! Ook leuk om dit aan iemand kado te doen.

Onze openingstijden rondom kerst en oud- en nieuw zijn als volgt:
Maandag 21 december (extra opening)
Donderdag 24 december geopend tot 16:00 uur
Vrijdag 25 december gesloten
Donderdag 31 december geopend tot 13:00 uur
Vrijdag 1 januari gesloten

Back To Top