Skip to content
Decaar Paris

Nieuw in ons assortiment: de producten en behandelingen van DÉCAAR Paris!

Wij hebben leuk nieuws en dat delen wij graag met u. Wij hebben namelijk een nieuw merk in de salon en daar zijn wij ontzettend blij mee! Wij gaan werken met de unieke producten van DÉCAAR Paris. Wij hebben niet alleen behandelingen met deze heerlijke producten, maar u kunt deze diervriendelijke en dermatologische verzorgingsproducten vanaf nu ook bij ons kopen.

DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor uw huid, uw lichaam én voor het milieu. Door constante innovatie garanderen zij onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid. Bij DÉCAAR staat een gezonde huid en blijvende schoonheid voorop, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in je eigen lichaam en daar staan wij volledig achter. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Probeer eens een van de gezichtsbehandelingen met de speciale producten van DÉCAAR en verwen en verras jezelf;

  • Algen Peeling
  • Oxigen Facial
  • Deep Phyto Peeling
  • Quick Refresh Facial
  • Me-Time Facial

Uiteraard kunnen wij u in de salon alles vertellen over deze nieuwe producten, dus kom langs, bel gelijk voor een afspraak of boek uw afspraak online.

Back To Top