Skip to content
Infinite Skincare kados voor kerst en sinterklaas

Speciale kados voor Sinterklaas & Kerst!

De wintertijd is vorige maand ingegaan en de december feestmaand is in aantocht. Sinterklaas en kerst zal dit jaar waarschijnlijk minder uitbundig gevierd worden dan andere jaren vanwege corona, maar maak er wel wat gezelligs van. Wij hebben in ieder geval een aantal leuke kadopakketten van Payot voor onder de boom of voor Sinterklaas. En vergeet ook jezelf niet afentoe te verwennen in deze rare tijd. Boek een relaxte schoonheidsbehandeling en blijf je huid ook goed verzorgen. #weesliefvoorjezelf Wij krijgen ontzettend veel positieve reacties op de producten van DÉCAAR Paris die wij sinds kort in ons assortiment hebben en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Kom langs en wij geven u graag een uitgebreid huidadvies. En wist u dat DÉCAAR ook huidverzorging voor mannen heeft?

Veel mannen verzorgen hun huid nog steeds minimaal, terwijl het gemakkelijk te combineren is met de gewone scheerbeurt of de verzorging van je baard. De producten van DÉCAAR zijn zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. Daarnaast verkopen wij ook huidproducten van Payot speciaal afgestemd op de mannenhuid. Kom langs in de salon en wij adviseren u graag over de beste producten voor uw huid.

De feestmaand is in aantocht en speciaal hiervoor hebben wij weer een aantal aantrekkelijk geprijsde kadopakketten van Payot voor u ingekocht. Bijvoorbeeld de Payot Roselift Collagene Xmas Set 2020. Een prachtige set om huidverslapping tegen te gaan. De producten met peptiden en een actieve ingrediënten uit de Damascena roos verstevigen de huid door de aanmaak van collageen te stimuleren. Huidverslapping wordt hierdoor vertraagd waardoor je huid er glad en gelift uitziet. Dat willen we natuurlijk allemaal! En we hebben bijvoorbeeld ook een mooi kadopakket met Payot Hydra 24 + & Blue Techni Liss producten. Daarnaast krijgt iedereen die een behandeling bij ons boekt in december een leuk kadootje uit onze kerstboom*.

*zolang de voorraad strekt.

Back To Top